SONGSANG LAGI TERBALIK...



Aku perempuan sejati yang tak lari daripada fitrah kejadianku.....hahaha...semua pun sudah maklum bahawa bilangan perempuan kini lebih ramai daripada lelaki...tapi tidak seharusnya oleh kerana kekurangan bilangan lelaki memberikan pilihan kepada perempuan untuk berpasang-pasangan dengan kaum sejenis... bagi aku ini adalah suatu perbuatan yang sangat menjijikkan... ke manakah hala tuju perhubungan ini??... Gejala GAY dan LESBIAN ini bukan suatu fenomena baru.. NAMUN... gejala ini TIDAK seharusnya menular dalam kalangan umat Islam bahkan lebih besar lagi dalam konteks umat manusia... Kepada kaum lelaki pula KENAPA memilih untuk berpasang-pasangan dengan kaum sejenis juga??...tak cukupkah bilangan perempuan di muka bumi ini??.... bukankah kaum lelaki juga diberi kebebasan untuk menambah bilangan isteri sehingga 4 orang bagi seorang lelaki yang berkemampuan daripada segala aspek??.. KEPADA PASANGAN-PASANGAN GAY DAN LESBIAN... Bukankah apa yang anda miliki juga dimiliki oleh pasangan sejenis anda??...


SEKADAR ALASAN

Bila ditanya kepada pasangan-pasangan GAY dan LESBIAN ini ... “KENAPA KAMU JADI MACAM NI??”... semua memberi jawapan bahawa “NALURI” mereka memihak kepada “NAFSU” yang tidak dapat dikawal oleh diri mereka sendiri... selain itu ada juga yang memberi alasan bahawa “CINTA” yang tak dapat mereka kawal... apa yang mereka tahu pasal CINTA??... Bolehkah manusia hidup bahagia dan berada di landasan yang benar hanya dengan “CINTA”??.... FIKIRKAN KEMBALI.. Adakah kerana “CINTA” mendorong manusia memiliki nafsu SONGSANG... “CINTA”... “NAFSU”... “NALURI”..kah yang harus dipersalahkan?? ATAU... DIRI anda sendiri... (Itu aku tak tahu... fikirlah sendiri... yang penting jangan salahkan aku...huhuhuhu)...


(kawan baik ke??....)


OUTPUT
Apa yang anda perolehi daripada perhubungan songsang ini??... ANAK??...mustahil... memang dunia pernah digemparkan dengan berita tentang kehamilan lelaki... TAPI... sebenarnya LELAKI yang dikabarkan itu sebenarnya seorang PEREMPUAN yang telah menukar penampilannya... JADI??... Bahagiakah pasangan sejenis ini... YA... mungkin mereka bahagia tapi itu hanya SEKETIKA...andai benar mereka bahagia di dunia...TAPI... adakah mereka bahagia di SANA??... Jika umat manusia kini memilih untuk BERCINTA dengan kaum sejenis BAGAIMANA umat seterusnya??... bagaimana manusia hendak BERKEMBANG??... Tidak TAKUTKAH anda dengan apa yang terjadi dengan umat Nabi Luth a.s..??


GEMPAR..

Golongan ini semakin hari semakin BERANI tampil mendedahkah DIRI dan PERBUATAN mereka tanpa segan silu... Kalau betul diri dah tak tahu malu... jangan heret maruah keluarga bersama... MEREKA dah tak kisah letak gambar PELUK CIUM....ayat cinta JIWANG-JIWANG...kalah ahli sasterawan Negara dalam LAMAN SESAWANG mereka sendiri... dengan megah mereka kenalkan pasangan masing-masing...tambah menyakitkan hati... kawan-kawan pulak bagi komen-komen yang makin mengalakkan mereka... apalah BODOH punya kawan... kalau betul anda kawan sejati tak payah la bagi komen macam ni “SWEET LA KORANG”... apalah salahnya bagi ayat kasi JANTAN dengan JANTAN....BETINE dengan BETINE ni tahu malu sikit... Yang pasangan GAY dengan LESBIAN ni memang dah salah KAWAN-KAWAN pulak bagi sokongan... yang JANTAN dengan JANTAN... BETINE dengan BETINE ni pun... balaslah balik komen sebagai tanda menghargai persahabatan... “Thanks”.. MEGAHNYEEEEE.....


(Fazdil a.k.a Fatine... tak perlu aku cerita kisah dia dah popular...)

-------------------------------------------------------------------------------------

Aku minta maaf kalau post aku ni menyakitkan hati mana-mana pihak... aku cume tulis ikut sedap aku sendiri....kalau tak suka terpulanglah...tapi kalau betul anda marah cuba anda lihat diri anda... ADAKAH ANDA JUGA TERDIRI DARIPADA GOLONGAN-GOLONGAN INI???....yang pasti hubungan sejenis ini tidak ke mana...Kembalilah ke pangkal jalan... Allah sentiasa menerima umatnya yang telah insaf dan bertaubat... Lagi satu aku nak ingatkan HIV dan AIDS juga menyerang kesan daripada perhubungan sejenis...





FIKIRLAH SENDIRI WAHAI MANUSIA YANG BIJAK PANDAI............

Status..???.....Publisiti murahan??....

Kebanyakkan rakyat Malaysia sudah memiliki akaun Facebook masing-masing, terutamanya remaja macam aku. Sebenarnya banyak kebaikkan tapi tak kurang juga dengan keburukkannya. Pandai-pandai la nak gunakan Facebook tu. Aku pun suka jugak main Facebook ni, Chating dengan main Komen-komen orang. Ramai jugak kawan-kawan lama aku yang dah lama aku tak jumpa.


Hari ni aku rasa boring sangat. Rasa macam jiwa kacau jek...hehehe... Pastu aku pun teringat sesuatu...hehehe....STATUS... Dekat Facebook status ni dah jadi macam suatu yang bertujuan untuk dikomersialkan dan adakalanya untuk tujuan kontroversi... So tak hairanlah ada diantara pengguna Facebook yang menukar status masing-masing setiap bulan, minggu dan kadang-kadang setiap hari untuk menarik perhatian pemberi-pemberi komen....hehehe..(macam satu taktik nak orang komen kat dia la...harharhahrhahr...)


Aku saja nak tukar status aku dalam Facebook dripada "Single" ke "In Relationship"... hahaha...sememangnya mendapat tindak balas yang dasyat daripada sahabat-sahabat Facebook aku...kekeke....(Kontroversi...)...hahaha....memang gile glamour....kekeekekek....(seronok jugak buat macam tu....huhuhuhuhu...)...


(ADALAH DITEKANKAN DI SINI BAHAWA AKU SINGLE TAU....HAHAHAHAHAHA...)